6.600 TL'den Başlayan Taksitlerle Ev Sahibi Olun!

GenelTasarruf Kahramanları

Tasarruf Kahramanı: Kadriye Eski

Tasarruf Kahramanları, Kadriye Eski
Tasarruf Kahramanı, Kadriye Eski, İzmir, Kafe Sahibi

Çalıştığınız yerin patronu olmanız mümkün!

Pek çok insan çalıştığı yerin patronu olmayı bir kenara bırakın, bunun hayalini dahi kurmaz. Yapamayacağını düşünür, gerekli birikiminin ya da sermayesinin olmamasını bir bahane olarak kullanır. Henüz belki de hayalini bile kurmaya cesaret edemediği bir şeyin onun için imkânsız olduğuna kendini inandırır. Ve böylece ne hayalleri için, ne istekleri için ne de kendi için çabalar… Bir hayal daha başlamadan biter. Oysa BİREVİM olarak biz, “Birlikte Mümkün” diyoruz!

Kadriye Eski önce bir kafe sahibi olmanın hayalini kurdu, sonra bunun gerçekleşmesi için büyük çaba sarf etti. Kadriye Eski, kendi başarı hikayesini yazarak, bir kafe sahibi oldu. Kendini geliştirmeyi hiç bırakmadı, hatta öyle ki baristalığı bile öğrendi… Hem Birlikte Tasarruf Finansı ile hayallerini gerçekleştirdi; kendi işinin patronu oldu hem de çalışanlarına karşı hayallerindeki gibi bir patron oldu. Gelin, Kadriye Eski’nin Tasarruf Kahramanı olma hikayesini önce ondan dinleyelim.

BİREVİM vesilesiyle ev sahibi olan bir arkadaşı sayesinde BİREVİM’i öğrenen ve hemen ardından İzmir’deki şubelerimizden birine gelen Kadriye Eski, en büyük hayalini bizlerle paylaştı. Kızlarının ikisinin de aynı kafede çalıştığını ve patronlarının kafeyi devredeceğini öğrendiğinde maddi anlamda bir birikimi olmasa da kafeyi devralmak istediğinden bahsetti. Kadriye Hanım, ilk görüşmesini “BİREVİM şubesine gittiğimde Tasarruf Finans Uzmanları benim derdimle dertlendiler. Bunu çok yerde hissetmiyorsunuz” sözleriyle anlattı.

Kızlarının da desteği ve teşviki ile bir kafe sahibi olma yolunda ilk adımı atmaya karar veren Kadriye Hanım, “Maddi anlamda bir birikimim yoktu.  Kafe sahibi olmak benim için bir hayaldi!” dedi. Kadriye Hanım, ihtiyacı olan finansmana nasıl ulaşacağını düşündüğü esnada Birlikte Tasarruf Finansı ile tanışarak bütçesine en uygun tasarruf planını kendi belirledi.

Birlikte Tasarruf Finansı ile hem kafe sahibi hem de Tasarruf Kahramanı oldu!

Birlikte Tasarruf Finansı Yöntemi’nin sunduğu avantajlardan yararlanarak bir kafe sahibi olan Kadriye Hanım, “BİREVİM bana ilaç gibi geldi.” ifadesini kullandı. Kadriye Hanım hayallerine kavuşmak için büyük bir adım attı ve kendi başarı hikayesini yazarak Tasarruf Kahramanlarımızdan biri oldu.

Şimdi sıra sizde!

Benzer Yazılar
Genel

Bahçeye İmar Nasıl Alınır?

GenelMerak Edilenler

Birevim'den Evimi Hemen Teslim Alabilir Miyim?

GenelMerak Edilenler

Birevim'de Ara Ödeme Var Mı?

GenelMerak Edilenler

Birevim İle Faiz Ödemeden Neler Alınabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

2 + twelve =